Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209
Назва: Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba z dodavanniam bananovoho boroshna
Автори: Сатула, Катерина Олександрівна
Satula, Kateryna
Ключові слова: кукурудзяне борошно
kukurudziane boroshno
лляне борошно
lliane boroshno
амарантове борошно
amarantove boroshno
бананове борошно
bananove boroshno
хімічний склад
khimichnyi sklad
вологість
volohist
пористість
porystist
кислотність
kyslotnist
хліб
khlib
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Сатула К.О. Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Сатула ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептури безглютенового хліба з використанням бананового борошна. Об’єктом досліджень є технологія виробництва безглютенового хліба, амарантове борошно, бананове борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury bezghliutenovoho khliba z vykorystanniam bananovoho boroshna. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba, amarantove boroshno, bananove boroshno.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сатула К.О..pdf3,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.