Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210
Title: Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин»
Other Titles: Vprovadzhennia dilianky vitaminizatsii v tekhnolohichnii linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn»
Authors: Бухгольц, Андрій Володимирович
Bukhholts, Andrii
Keywords: вітамінізоване борошно
vitaminizovane boroshno
підготовка
pidhotovka
дозатор
dozator
змішувач
zmishuvach
розрахунок
rozrakhunok
обладнання
obladnannia
впровадження
vprovadzhennia
сировина
syrovyna
цех
tsekh
прибуток
prybutok
рентабельність
rentabelnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Бухгольц А.В. Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Андрій Володимирович Бухгольц ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210
Abstract: За результатами дослідження технологічного процесу виробництва вітамінізованого борошна на ТОВ «Дніпромлин» було виявлено чотири критичні контрольні точки на етапах: зберігання борошна, змішування компонентів, дозування вітамінізованого борошна та зберігання вітамінізованого борошна. Для кожної критичної контрольної точки було надано характеристику небезпечного чинника та визначено їх граничне значення.Za rezultatamy doslidzhennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva vitaminizovanoho boroshna na TOV «Dnipromlyn» bulo vyiavleno chotyry krytychni kontrolni tochky na etapakh: zberihannia boroshna, zmishuvannia komponentiv, dozuvannia vitaminizovanoho boroshna ta zberihannia vitaminizovanoho boroshna. Dlia kozhnoi krytychnoi kontrolnoi tochky bulo nadano kharakterystyku nebezpechnoho chynnyka ta vyznacheno yikh hranychne znachennia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бухгольц А. В..pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.