Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210
Назва: | Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» |
Інші назви: | Vprovadzhennia dilianky vitaminizatsii v tekhnolohichnii linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» |
Автори: | Бухгольц, Андрій Володимирович Bukhholts, Andrii |
Ключові слова: | вітамінізоване борошно vitaminizovane boroshno підготовка pidhotovka дозатор dozator змішувач zmishuvach розрахунок rozrakhunok обладнання obladnannia впровадження vprovadzhennia сировина syrovyna цех tsekh прибуток prybutok рентабельність rentabelnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Бухгольц А.В. Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Андрій Володимирович Бухгольц ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210 |
Короткий огляд (реферат): | За результатами дослідження технологічного процесу виробництва вітамінізованого борошна на ТОВ «Дніпромлин» було виявлено чотири критичні контрольні точки на етапах: зберігання борошна, змішування компонентів, дозування вітамінізованого борошна та зберігання вітамінізованого борошна. Для кожної критичної контрольної точки було надано характеристику небезпечного чинника та визначено їх граничне значення.Za rezultatamy doslidzhennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva vitaminizovanoho boroshna na TOV «Dnipromlyn» bulo vyiavleno chotyry krytychni kontrolni tochky na etapakh: zberihannia boroshna, zmishuvannia komponentiv, dozuvannia vitaminizovanoho boroshna ta zberihannia vitaminizovanoho boroshna. Dlia kozhnoi krytychnoi kontrolnoi tochky bulo nadano kharakterystyku nebezpechnoho chynnyka ta vyznacheno yikh hranychne znachennia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8210 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бухгольц А. В..pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.