Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Title: Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam
Authors: Голота, Ірина Вікторівна
Holota, Iryna
Keywords: борошно пшеничне
boroshno pshenychne
інфрачервоне випромінювання
infrachervone vyprominiuvannia
ІЧ-обробка
ICh-obrobka
показники якості
pokaznyky yakosti
клейковина
kleikovyna
мікробіологічна контамінація
mikrobiolohichna kontaminatsiia
знезараження
znezarazhennia
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Голота І. В. Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ірина Вікторівна Голота ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. –61с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Abstract: Об’єкт дослідження: борошно пшеничне хлібопекарське 1-го сорту до та після обробки ІЧ-випромінюванням.Метою роботи є обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням.Obiekt doslidzhennia: boroshno pshenychne khlibopekarske 1-ho sortu do ta pislia obrobky ICh-vyprominiuvanniam.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Голота І.В..pdf1,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.