Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Назва: | Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam |
Автори: | Голота, Ірина Вікторівна Holota, Iryna |
Ключові слова: | борошно пшеничне boroshno pshenychne інфрачервоне випромінювання infrachervone vyprominiuvannia ІЧ-обробка ICh-obrobka показники якості pokaznyky yakosti клейковина kleikovyna мікробіологічна контамінація mikrobiolohichna kontaminatsiia знезараження znezarazhennia |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Голота І. В. Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ірина Вікторівна Голота ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. –61с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження: борошно пшеничне хлібопекарське 1-го сорту до та після обробки ІЧ-випромінюванням.Метою роботи є обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням.Obiekt doslidzhennia: boroshno pshenychne khlibopekarske 1-ho sortu do ta pislia obrobky ICh-vyprominiuvanniam.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Голота І.В..pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.