Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Назва: Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam
Автори: Голота, Ірина Вікторівна
Holota, Iryna
Ключові слова: борошно пшеничне
boroshno pshenychne
інфрачервоне випромінювання
infrachervone vyprominiuvannia
ІЧ-обробка
ICh-obrobka
показники якості
pokaznyky yakosti
клейковина
kleikovyna
мікробіологічна контамінація
mikrobiolohichna kontaminatsiia
знезараження
znezarazhennia
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Голота І. В. Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ірина Вікторівна Голота ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. –61с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: борошно пшеничне хлібопекарське 1-го сорту до та після обробки ІЧ-випромінюванням.Метою роботи є обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненням.Obiekt doslidzhennia: boroshno pshenychne khlibopekarske 1-ho sortu do ta pislia obrobky ICh-vyprominiuvanniam.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii obrobky pshenychnoho boroshna infrachervonym oprominenniam.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8213
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голота І.В..pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.