Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251
Title: | Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva funktsionalnoho pryznachennia |
Authors: | Носенко, Ілля Іванович Nosenko, Illia |
Keywords: | морозиво morozyvo безлактозні продукти bezlaktozni produkty рисове молоко rysove moloko харчова алергія kharchova alerhiia непореносимість лактози neporenosymist laktozy функціональне призначення funktsionalne pryznachennia |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Носенко І. І. Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ілля Іванович Носенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія виробництва морозива на основі рослинного молока. Метою роботи є розробка рецептури морозива з функціональними властивостями, а саме для людей, хворих на лактозну неперетравність.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva morozyva na osnovi roslynnoho moloka. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury morozyva z funktsionalnymy vlastyvostiamy, a same dlia liudei, khvorykh na laktoznu neperetravnist. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Носенко І.І..pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.