Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251
Назва: Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva funktsionalnoho pryznachennia
Автори: Носенко, Ілля Іванович
Nosenko, Illia
Ключові слова: морозиво
morozyvo
безлактозні продукти
bezlaktozni produkty
рисове молоко
rysove moloko
харчова алергія
kharchova alerhiia
непореносимість лактози
neporenosymist laktozy
функціональне призначення
funktsionalne pryznachennia
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Носенко І. І. Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ілля Іванович Носенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва морозива на основі рослинного молока. Метою роботи є розробка рецептури морозива з функціональними властивостями, а саме для людей, хворих на лактозну неперетравність.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva morozyva na osnovi roslynnoho moloka. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury morozyva z funktsionalnymy vlastyvostiamy, a same dlia liudei, khvorykh na laktoznu neperetravnist.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Носенко І.І..pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.