Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251
Назва: | Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva funktsionalnoho pryznachennia |
Автори: | Носенко, Ілля Іванович Nosenko, Illia |
Ключові слова: | морозиво morozyvo безлактозні продукти bezlaktozni produkty рисове молоко rysove moloko харчова алергія kharchova alerhiia непореносимість лактози neporenosymist laktozy функціональне призначення funktsionalne pryznachennia |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Носенко І. І. Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначення : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ілля Іванович Носенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва морозива на основі рослинного молока. Метою роботи є розробка рецептури морозива з функціональними властивостями, а саме для людей, хворих на лактозну неперетравність.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva morozyva na osnovi roslynnoho moloka. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury morozyva z funktsionalnymy vlastyvostiamy, a same dlia liudei, khvorykh na laktoznu neperetravnist. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8251 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Носенко І.І..pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.