Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Title: | Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy |
Authors: | Берлова, Ганна Андріївна Berlova, Hanna |
Keywords: | цукристі кондитерські вироби tsukrysti kondyterski vyroby карамель льодяникова karamel lodianykova функціональний продукт funktsionalnyi produkt збагачення zbahachennia вітамін С vitamin S аскорбінова кислота askorbinova kyslota залізо zalizo |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Берлова Г. А. Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ганна Андріївна Берлова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253 |
Abstract: | Об’єкт дослідження: цукристі карамельні вироби, карамель льодяникова. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами.Obiekt doslidzhennia: tsukrysti karamelni vyroby, karamel lodianykova. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Берлова Г.А..pdf | 1,64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.