Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Title: Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy
Authors: Берлова, Ганна Андріївна
Berlova, Hanna
Keywords: цукристі кондитерські вироби
tsukrysti kondyterski vyroby
карамель льодяникова
karamel lodianykova
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
збагачення
zbahachennia
вітамін С
vitamin S
аскорбінова кислота
askorbinova kyslota
залізо
zalizo
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Берлова Г. А. Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ганна Андріївна Берлова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Abstract: Об’єкт дослідження: цукристі карамельні вироби, карамель льодяникова. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами.Obiekt doslidzhennia: tsukrysti karamelni vyroby, karamel lodianykova. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Берлова Г.А..pdf1,64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.