Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253
Назва: | Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy |
Автори: | Берлова, Ганна Андріївна Berlova, Hanna |
Ключові слова: | цукристі кондитерські вироби tsukrysti kondyterski vyroby карамель льодяникова karamel lodianykova функціональний продукт funktsionalnyi produkt збагачення zbahachennia вітамін С vitamin S аскорбінова кислота askorbinova kyslota залізо zalizo |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Берлова Г. А. Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ганна Андріївна Берлова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження: цукристі карамельні вироби, карамель льодяникова. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинами.Obiekt doslidzhennia: tsukrysti karamelni vyroby, karamel lodianykova. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh vitaminamy ta mineralnymy rechovynamy |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8253 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Берлова Г.А..pdf | 1,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.