Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255
Title: | Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів |
Other Titles: | Obgruntuvannia vplyvu polia nadvysokoi chastoty na mikrofloru ta yakisni pokaznyky sukhofruktiv |
Authors: | Гордієнко, Аліна Олексіївна Hordiienko, Alina |
Keywords: | курага kuraha чорнослив chornoslyv родзинки rodzynky сухофрукти sukhofrukty нвч-обробка nvch-obrobka експпозиція eksppozytsiia температура temperatura швидкість сушіння shvydkist sushinnia дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist кошторис koshtorys |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Гордієнко А. О. Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Аліна Олексіївна Гордієнко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255 |
Abstract: | Мета досліджень – вивчення впливу НВЧ-поля на мікрофлору і якісні показники сухофруктів (кураги, чорносливу, родзинок) для поліпшення якості продуктів харчування людини. Об’єкт дослідження – технологічний процес обробки сухофруктів полем надвисокої частоти. Предмет дослідження – встановлення впливу оброки сухофруктів полем надвисокої частоти на загальне мікробне число та якісні показники сухофруктів.Meta doslidzhen – vyvchennia vplyvu NVCh-polia na mikrofloru i yakisni pokaznyky sukhofruktiv (kurahy, chornoslyvu, rodzynok) dlia polipshennia yakosti produktiv kharchuvannia liudyny. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses obrobky sukhofruktiv polem nadvysokoi chastoty. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu obroky sukhofruktiv polem nadvysokoi chastoty na zahalne mikrobne chyslo ta yakisni pokaznyky sukhofruktiv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гордієнко А.О..pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.