Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255
Назва: Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів
Інші назви: Obgruntuvannia vplyvu polia nadvysokoi chastoty na mikrofloru ta yakisni pokaznyky sukhofruktiv
Автори: Гордієнко, Аліна Олексіївна
Hordiienko, Alina
Ключові слова: курага
kuraha
чорнослив
chornoslyv
родзинки
rodzynky
сухофрукти
sukhofrukty
нвч-обробка
nvch-obrobka
експпозиція
eksppozytsiia
температура
temperatura
швидкість сушіння
shvydkist sushinnia
дослідження
doslidzhennia
ефективність
efektyvnist
кошторис
koshtorys
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Гордієнко А. О. Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Аліна Олексіївна Гордієнко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень – вивчення впливу НВЧ-поля на мікрофлору і якісні показники сухофруктів (кураги, чорносливу, родзинок) для поліпшення якості продуктів харчування людини. Об’єкт дослідження – технологічний процес обробки сухофруктів полем надвисокої частоти. Предмет дослідження – встановлення впливу оброки сухофруктів полем надвисокої частоти на загальне мікробне число та якісні показники сухофруктів.Meta doslidzhen – vyvchennia vplyvu NVCh-polia na mikrofloru i yakisni pokaznyky sukhofruktiv (kurahy, chornoslyvu, rodzynok) dlia polipshennia yakosti produktiv kharchuvannia liudyny. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses obrobky sukhofruktiv polem nadvysokoi chastoty. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu obroky sukhofruktiv polem nadvysokoi chastoty na zahalne mikrobne chyslo ta yakisni pokaznyky sukhofruktiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8255
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гордієнко А.О..pdf2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.