Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265
Title: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К» |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stats i K» |
Authors: | Девятка, Катерина Олександрівна Deviatka, Kateryna |
Keywords: | борошно boroshno підготовка pidhotovka вальцевий верстат valtsevyi verstat розрахунок rozrakhunok обладнання obladnannia реконструкція rekonstruktsiia сировина syrovyna жито zhyto розмел rozmel борошно обдирне boroshno obdyrne борошно сіяне boroshno siiane |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Девятка К. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Девятка ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265 |
Abstract: | Розглянуто характеристику ТОВ «Стас і К», встановлено, що виробничі потужності підприємства зосереджені у місті Дніпро, дане підприємство виробляє широкий асортимент продукції, а саме це борошно пшеничне, борошно житнє, макаронні вироби, а також крупи та круп’яні продукти. Приведено характеристику зерна жита, як сировини, що використовується при виробництві борошна.Rozghlianuto kharakterystyku TOV «Stas i K», vstanovleno, shcho vyrobnychi potuzhnosti pidpryiemstva zoseredzheni u misti Dnipro, dane pidpryiemstvo vyrobliaie shyrokyi asortyment produktsii, a same tse boroshno pshenychne, boroshno zhytnie, makaronni vyroby, a takozh krupy ta krupiani produkty. Pryvedeno kharakterystyku zerna zhyta, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi boroshna. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Девятка К.О..pdf | 2,2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.