Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stats i K»
Автори: Девятка, Катерина Олександрівна
Deviatka, Kateryna
Ключові слова: борошно
boroshno
підготовка
pidhotovka
вальцевий верстат
valtsevyi verstat
розрахунок
rozrakhunok
обладнання
obladnannia
реконструкція
rekonstruktsiia
сировина
syrovyna
жито
zhyto
розмел
rozmel
борошно обдирне
boroshno obdyrne
борошно сіяне
boroshno siiane
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Девятка К. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Девятка ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265
Короткий огляд (реферат): Розглянуто характеристику ТОВ «Стас і К», встановлено, що виробничі потужності підприємства зосереджені у місті Дніпро, дане підприємство виробляє широкий асортимент продукції, а саме це борошно пшеничне, борошно житнє, макаронні вироби, а також крупи та круп’яні продукти. Приведено характеристику зерна жита, як сировини, що використовується при виробництві борошна.Rozghlianuto kharakterystyku TOV «Stas i K», vstanovleno, shcho vyrobnychi potuzhnosti pidpryiemstva zoseredzheni u misti Dnipro, dane pidpryiemstvo vyrobliaie shyrokyi asortyment produktsii, a same tse boroshno pshenychne, boroshno zhytnie, makaronni vyroby, a takozh krupy ta krupiani produkty. Pryvedeno kharakterystyku zerna zhyta, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi boroshna.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8265
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Девятка К.О..pdf2,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.