Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Title: Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pomadnykh tsukerok z vykorystannia funktsionalnykh inhrediientiv na osnovi soievykh produktiv
Authors: Ільїн, Павло Геннадійович
Ilin, Pavlo
Keywords: згущене соєве молоко
zghushchene soieve moloko
помадні цукерки
pomadni tsukerky
насіння амаранту
nasinnia amarantu
цукри
tsukry
вітаміни
vitaminy
формування
formuvannia
твердість
tverdist
дослідження
doslidzhennia
розробка
rozrobka
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
лактоза
laktoza
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Ільїн П. Г. Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Павло Геннадійович Ільїн; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Abstract: Мета роботи полягає в обґрунтуванні технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами на основі соєвих продуктів. Об’єкт дослідження – технологія кондитерського виробництваMeta roboty poliahaie v obgruntuvanni tekhnolohii pomadnykh tsukerok z funktsionalnymy roslynnymy inhrediientamy na osnovi soievykh produktiv. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kondyterskoho vyrobnytstva.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ільїн П.Г..pdf2,96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.