Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Назва: Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pomadnykh tsukerok z vykorystannia funktsionalnykh inhrediientiv na osnovi soievykh produktiv
Автори: Ільїн, Павло Геннадійович
Ilin, Pavlo
Ключові слова: згущене соєве молоко
zghushchene soieve moloko
помадні цукерки
pomadni tsukerky
насіння амаранту
nasinnia amarantu
цукри
tsukry
вітаміни
vitaminy
формування
formuvannia
твердість
tverdist
дослідження
doslidzhennia
розробка
rozrobka
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
лактоза
laktoza
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ільїн П. Г. Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Павло Геннадійович Ільїн; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Короткий огляд (реферат): Мета роботи полягає в обґрунтуванні технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами на основі соєвих продуктів. Об’єкт дослідження – технологія кондитерського виробництваMeta roboty poliahaie v obgruntuvanni tekhnolohii pomadnykh tsukerok z funktsionalnymy roslynnymy inhrediientamy na osnovi soievykh produktiv. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kondyterskoho vyrobnytstva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільїн П.Г..pdf2,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.