Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267
Назва: | Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pomadnykh tsukerok z vykorystannia funktsionalnykh inhrediientiv na osnovi soievykh produktiv |
Автори: | Ільїн, Павло Геннадійович Ilin, Pavlo |
Ключові слова: | згущене соєве молоко zghushchene soieve moloko помадні цукерки pomadni tsukerky насіння амаранту nasinnia amarantu цукри tsukry вітаміни vitaminy формування formuvannia твердість tverdist дослідження doslidzhennia розробка rozrobka функціональний продукт funktsionalnyi produkt лактоза laktoza |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ільїн П. Г. Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Павло Геннадійович Ільїн; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи полягає в обґрунтуванні технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами на основі соєвих продуктів. Об’єкт дослідження – технологія кондитерського виробництваMeta roboty poliahaie v obgruntuvanni tekhnolohii pomadnykh tsukerok z funktsionalnymy roslynnymy inhrediientamy na osnovi soievykh produktiv. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kondyterskoho vyrobnytstva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8267 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ільїн П.Г..pdf | 2,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.