Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270
Title: Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh kontsentrativ iz tsukrovoho buriaku
Authors: Клименко, Катерина Дмитрівна
Klymenko, Kateryna
Keywords: цукор
tsukor
цукровий буряк
tsukrovyi buriak
концентрована паста
kontsentrovana pasta
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
дослідження
doslidzhennia
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Клименко К. Д. Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Клименко ; наук. кер. Вікторія Сегіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270
Abstract: Мета досліджень – розробка і наукове обґрунтування отримання концентрованої пасти з цукрових буряків і її застосування в кондитерських виробах, що володіють підвищеною харчовою цінністю, зниженою собівартістю і вмістом цукру. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва помадних цукерок на основі концентрованої пасти цукрового буряка.Meta doslidzhen – rozrobka i naukove obgruntuvannia otrymannia kontsentrovanoi pasty z tsukrovykh buriakiv i yii zastosuvannia v kondyterskykh vyrobakh, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu, znyzhenoiu sobivartistiu i vmistom tsukru. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva pomadnykh tsukerok na osnovi kontsentrovanoi pasty tsukrovoho buriaka.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Клименко К.Д..pdf2,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.