Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270
Title: | Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh kontsentrativ iz tsukrovoho buriaku |
Authors: | Клименко, Катерина Дмитрівна Klymenko, Kateryna |
Keywords: | цукор tsukor цукровий буряк tsukrovyi buriak концентрована паста kontsentrovana pasta кондитерські вироби kondyterski vyroby дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Клименко К. Д. Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Клименко ; наук. кер. Вікторія Сегіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270 |
Abstract: | Мета досліджень – розробка і наукове обґрунтування отримання концентрованої пасти з цукрових буряків і її застосування в кондитерських виробах, що володіють підвищеною харчовою цінністю, зниженою собівартістю і вмістом цукру. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва помадних цукерок на основі концентрованої пасти цукрового буряка.Meta doslidzhen – rozrobka i naukove obgruntuvannia otrymannia kontsentrovanoi pasty z tsukrovykh buriakiv i yii zastosuvannia v kondyterskykh vyrobakh, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu, znyzhenoiu sobivartistiu i vmistom tsukru. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva pomadnykh tsukerok na osnovi kontsentrovanoi pasty tsukrovoho buriaka. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Клименко К.Д..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.