Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270
Назва: | Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh kontsentrativ iz tsukrovoho buriaku |
Автори: | Клименко, Катерина Дмитрівна Klymenko, Kateryna |
Ключові слова: | цукор tsukor цукровий буряк tsukrovyi buriak концентрована паста kontsentrovana pasta кондитерські вироби kondyterski vyroby дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Клименко К. Д. Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Клименко ; наук. кер. Вікторія Сегіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270 |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень – розробка і наукове обґрунтування отримання концентрованої пасти з цукрових буряків і її застосування в кондитерських виробах, що володіють підвищеною харчовою цінністю, зниженою собівартістю і вмістом цукру. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва помадних цукерок на основі концентрованої пасти цукрового буряка.Meta doslidzhen – rozrobka i naukove obgruntuvannia otrymannia kontsentrovanoi pasty z tsukrovykh buriakiv i yii zastosuvannia v kondyterskykh vyrobakh, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu, znyzhenoiu sobivartistiu i vmistom tsukru. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva pomadnykh tsukerok na osnovi kontsentrovanoi pasty tsukrovoho buriaka. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8270 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Клименко К.Д..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.