Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Title: Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vershkovoho masla v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat» Prydniprovskyi»
Authors: Лисенко, Лідія Сергіївна
Lysenko, Lidiia
Keywords: молоко
moloko
вершкове масло
vershkove maslo
гомогенізатор
homohenizator
пастеризація
pasteryzatsiia
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
пастеризатор
pasteryzatsiia
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
пастеризатор
pasteryzator
сепаратор
separator
розрахунок
rozrakhunok
удосконалення
udoskonalennia
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Лисенко Л. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Лідія Сергіївна Лисенко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 74с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Abstract: Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро, встановлено, що досліджуване підприємство є одним з найбільших виробників молочної продукції в Дніпропетровській області.Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro, vstanovleno, shcho doslidzhuvane pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv molochnoi produktsii v Dnipropetrovskii oblasti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лисенко Л.С..pdf1,8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.