Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vershkovoho masla v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat» Prydniprovskyi» |
Автори: | Лисенко, Лідія Сергіївна Lysenko, Lidiia |
Ключові слова: | молоко moloko вершкове масло vershkove maslo гомогенізатор homohenizator пастеризація pasteryzatsiia температура temperatura тривалість tryvalist пастеризатор pasteryzatsiia температура temperatura тривалість tryvalist пастеризатор pasteryzator сепаратор separator розрахунок rozrakhunok удосконалення udoskonalennia ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Лисенко Л. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Лідія Сергіївна Лисенко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 74с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272 |
Короткий огляд (реферат): | Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро, встановлено, що досліджуване підприємство є одним з найбільших виробників молочної продукції в Дніпропетровській області.Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro, vstanovleno, shcho doslidzhuvane pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv molochnoi produktsii v Dnipropetrovskii oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лисенко Л.С..pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.