Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vershkovoho masla v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat» Prydniprovskyi»
Автори: Лисенко, Лідія Сергіївна
Lysenko, Lidiia
Ключові слова: молоко
moloko
вершкове масло
vershkove maslo
гомогенізатор
homohenizator
пастеризація
pasteryzatsiia
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
пастеризатор
pasteryzatsiia
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
пастеризатор
pasteryzator
сепаратор
separator
розрахунок
rozrakhunok
удосконалення
udoskonalennia
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Лисенко Л. С. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Лідія Сергіївна Лисенко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 74с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Короткий огляд (реферат): Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» міста Дніпро, встановлено, що досліджуване підприємство є одним з найбільших виробників молочної продукції в Дніпропетровській області.Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat «Prydniprovskyi» mista Dnipro, vstanovleno, shcho doslidzhuvane pidpryiemstvo ye odnym z naibilshykh vyrobnykiv molochnoi produktsii v Dnipropetrovskii oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8272
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисенко Л.С..pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.