Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401
Title: | Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах |
Other Titles: | Teplovi protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakh |
Authors: | Тертишний, Олег Олександрович Tertyshnyi, Oleh Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Olexand Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii |
Keywords: | основи процесів теплопереносу osnovy protsesiv teploperenosu прийоми і методи термічної обробки матеріалів pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv технологічне обладнання tekhnolohichne obladnannia харчові продукти kharchovi produkty нагрівання і охолодження nahrivannia i okholodzhennia заморожування і конденсація zamorozhuvannia i kondensatsiia випарювання, концентрування та сушіння vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Тертишний О. О. Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько ; Дніпровський держ. аграр-екон. ун-т. – Дніпро : ДДАЕУ, 2023. – 360 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401 |
Abstract: | В начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ процесів теплопереносу, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів теплообмінниих апаратів і відповідного технологічного обладнання для нагрівання, охолодження, заморожування, конденсації, випарювання, концентрування та сушіння харчових продуктів. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи термічної обробки матеріалів, Посібник складено у відповідності до робочої програми із вивчення дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: «Технологічне обладнання галузі», «Проєктування підприємств галузі», а також дисциплін технологічного спрямування, де широко застосовуються теплові процеси. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov protsesiv teploperenosu, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv teploobminnyykh aparativ i vidpovidnoho tekhnolohichnoho obladnannia dlia nahrivannia, okholodzhennia, zamorozhuvannia, kondensatsii, vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia kharchovykh produktiv. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv, Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy iz vyvchennia dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: «Tekhnolohichne obladnannia haluzi», «Proiektuvannia pidpryiemstv haluzi», a takozh dystsyplin tekhnolohichnoho spriamuvannia, de shyroko zastosovuiutsia teplovi protsesy. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401 |
ISBN: | 978-617-95203-7-4 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Посібник ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ.pdf | 8,92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.