Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401
Назва: | Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах |
Інші назви: | Teplovi protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakh |
Автори: | Тертишний, Олег Олександрович Tertyshnyi, Oleh Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Olexand Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii |
Ключові слова: | основи процесів теплопереносу osnovy protsesiv teploperenosu прийоми і методи термічної обробки матеріалів pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv технологічне обладнання tekhnolohichne obladnannia харчові продукти kharchovi produkty нагрівання і охолодження nahrivannia i okholodzhennia заморожування і конденсація zamorozhuvannia i kondensatsiia випарювання, концентрування та сушіння vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Тертишний О. О. Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько ; Дніпровський держ. аграр-екон. ун-т. – Дніпро : ДДАЕУ, 2023. – 360 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401 |
Короткий огляд (реферат): | В начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ процесів теплопереносу, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів теплообмінниих апаратів і відповідного технологічного обладнання для нагрівання, охолодження, заморожування, конденсації, випарювання, концентрування та сушіння харчових продуктів. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи термічної обробки матеріалів, Посібник складено у відповідності до робочої програми із вивчення дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: «Технологічне обладнання галузі», «Проєктування підприємств галузі», а також дисциплін технологічного спрямування, де широко застосовуються теплові процеси. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov protsesiv teploperenosu, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv teploobminnyykh aparativ i vidpovidnoho tekhnolohichnoho obladnannia dlia nahrivannia, okholodzhennia, zamorozhuvannia, kondensatsii, vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia kharchovykh produktiv. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv, Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy iz vyvchennia dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: «Tekhnolohichne obladnannia haluzi», «Proiektuvannia pidpryiemstv haluzi», a takozh dystsyplin tekhnolohichnoho spriamuvannia, de shyroko zastosovuiutsia teplovi protsesy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401 |
ISBN: | 978-617-95203-7-4 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ.pdf | 8,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.