Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401
Назва: Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах
Інші назви: Teplovi protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakh
Автори: Тертишний, Олег Олександрович
Tertyshnyi, Oleh
Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Olexand
Кошулько, Віталій Сергійович
Koshulko, Vitalii
Ключові слова: основи процесів теплопереносу
osnovy protsesiv teploperenosu
прийоми і методи термічної обробки матеріалів
pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv
технологічне обладнання
tekhnolohichne obladnannia
харчові продукти
kharchovi produkty
нагрівання і охолодження
nahrivannia i okholodzhennia
заморожування і конденсація
zamorozhuvannia i kondensatsiia
випарювання, концентрування та сушіння
vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Тертишний О. О. Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько ; Дніпровський держ. аграр-екон. ун-т. – Дніпро : ДДАЕУ, 2023. – 360 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401
Короткий огляд (реферат): В начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ процесів теплопереносу, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів теплообмінниих апаратів і відповідного технологічного обладнання для нагрівання, охолодження, заморожування, конденсації, випарювання, концентрування та сушіння харчових продуктів. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи термічної обробки матеріалів, Посібник складено у відповідності до робочої програми із вивчення дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: «Технологічне обладнання галузі», «Проєктування підприємств галузі», а також дисциплін технологічного спрямування, де широко застосовуються теплові процеси. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov protsesiv teploperenosu, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv teploobminnyykh aparativ i vidpovidnoho tekhnolohichnoho obladnannia dlia nahrivannia, okholodzhennia, zamorozhuvannia, kondensatsii, vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia kharchovykh produktiv. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv, Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy iz vyvchennia dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: «Tekhnolohichne obladnannia haluzi», «Proiektuvannia pidpryiemstv haluzi», a takozh dystsyplin tekhnolohichnoho spriamuvannia, de shyroko zastosovuiutsia teplovi protsesy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401
ISBN: 978-617-95203-7-4
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ.pdf8,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.