Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598
Title: | Технологія виробництва продукції вівчарства |
Other Titles: | Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii vivcharstva |
Authors: | Похил, Володимир Іванович Pokhil, Volodymyr Pokhil, V. Pokhil, V. I. Pokhyl, V. Pokhyl, V. I. Pohyl, V. Pohyl, V. I. Pohil, V. Pohil, V. I. Pokhyl, Volodymyr Ivanovych Pokhil, Vladimir Помітун, І. А. Pomitun, I. A. Туринський, В. М. Turynskyi, V. M. Богданова, Н. В. Bohdanova, N. V. Похил, Олена Миколаївна Pokhil, Оlena Pokhil, O. M. Pokhil, O. Pokhyl, O. M. Pokhyl, O. Pokhil, Elena Pokhil, E. N. Pokhil, E. Pohyl, Olena Pohyl, O. Pohyl, O. M. Pohil, O. M. Pohil, O. Pohyl, Elena Pohyl, Elena N. Pohyl, Н. M. Pokhyl, Elena Муkolaevna Миколайчук, Людмила Петрівна Mykolaychuk, L. P. Mykolajchuk, L. P. Mykolaychuk, Lyudmyla Petrovna Mykolaychuk, Ludmila Mykolaichuk, L. P. Mykolaichuk, Liudmyla |
Keywords: | відгодівля овець vidhodivlia ovets молочна продуктивність овець molochna produktyvnist ovets вовна vovna м'ясна продуктивність овець і кіз miasna produktyvnist ovets i kiz племінний обліку вівчарстві pleminnyi obliku vivcharstvi |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Технологія виробництва продукції вівчарства : навч. посіб. / [ В. І. Похил, І. А. Помітун, В. М. Туринський та ін. ] / Дніпровський ДАЕУ. – Київ : «ЦП Компринт» , 2022.– 260 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598. |
Abstract: | Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства». Для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у закладах вищої освіти II-IV рівнів акредитації. Посібник також буде корисний фахівцям агропідприємств різної підпорядкованості. Zmist navchalnoho posibnyka vidpovidaie navchalnii prohrami dystsypliny «Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii vivcharstva». Dlia pidhotovky fakhivtsiv OS «Bakalavr» spetsialnosti 204 – «Tekhnolohiia vyrobnytstva i pererobky produktsii tvarynnytstva» u zakladakh vyshchoi osvity II-IV rivniv akredytatsii. Posibnyk takozh bude korysnyi fakhivtsiam ahropidpryiemstv riznoi pidporiadkovanosti. |
Description: | Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719X |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальний посібник_Технологія виробництва продукції вівчарства.pdf | 8,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.