Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598
Назва: Технологія виробництва продукції вівчарства
Інші назви: Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii vivcharstva
Автори: Похил, Володимир Іванович
Pokhil, Volodymyr
Pokhil, V.
Pokhil, V. I.
Pokhyl, V.
Pokhyl, V. I.
Pohyl, V.
Pohyl, V. I.
Pohil, V.
Pohil, V. I.
Pokhyl, Volodymyr Ivanovych
Pokhil, Vladimir
Помітун, І. А.
Pomitun, I. A.
Туринський, В. М.
Turynskyi, V. M.
Богданова, Н. В.
Bohdanova, N. V.
Похил, Олена Миколаївна
Pokhil, Оlena
Pokhil, O. M.
Pokhil, O.
Pokhyl, O. M.
Pokhyl, O.
Pokhil, Elena
Pokhil, E. N.
Pokhil, E.
Pohyl, Olena
Pohyl, O.
Pohyl, O. M.
Pohil, O. M.
Pohil, O.
Pohyl, Elena
Pohyl, Elena N.
Pohyl, Н. M.
Pokhyl, Elena Муkolaevna
Миколайчук, Людмила Петрівна
Mykolaychuk, L. P.
Mykolajchuk, L. P.
Mykolaychuk, Lyudmyla Petrovna
Mykolaychuk, Ludmila
Mykolaichuk, L. P.
Mykolaichuk, Liudmyla
Ключові слова: відгодівля овець
vidhodivlia ovets
молочна продуктивність овець
molochna produktyvnist ovets
вовна
vovna
м'ясна продуктивність овець і кіз
miasna produktyvnist ovets i kiz
племінний обліку вівчарстві
pleminnyi obliku vivcharstvi
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції вівчарства : навч. посіб. / [ В. І. Похил, І. А. Помітун, В. М. Туринський та ін. ] / Дніпровський ДАЕУ. – Київ : «ЦП Компринт» , 2022.– 260 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598.
Короткий огляд (реферат): Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства». Для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у закладах вищої освіти II-IV рівнів акредитації. Посібник також буде корисний фахівцям агропідприємств різної підпорядкованості. Zmist navchalnoho posibnyka vidpovidaie navchalnii prohrami dystsypliny «Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii vivcharstva». Dlia pidhotovky fakhivtsiv OS «Bakalavr» spetsialnosti 204 – «Tekhnolohiia vyrobnytstva i pererobky produktsii tvarynnytstva» u zakladakh vyshchoi osvity II-IV rivniv akredytatsii. Posibnyk takozh bude korysnyi fakhivtsiam ahropidpryiemstv riznoi pidporiadkovanosti.
Опис: Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719X
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.