Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598
Назва: | Технологія виробництва продукції вівчарства |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii vivcharstva |
Автори: | Похил, Володимир Іванович Pokhil, Volodymyr Pokhil, V. Pokhil, V. I. Pokhyl, V. Pokhyl, V. I. Pohyl, V. Pohyl, V. I. Pohil, V. Pohil, V. I. Pokhyl, Volodymyr Ivanovych Pokhil, Vladimir Помітун, І. А. Pomitun, I. A. Туринський, В. М. Turynskyi, V. M. Богданова, Н. В. Bohdanova, N. V. Похил, Олена Миколаївна Pokhil, Оlena Pokhil, O. M. Pokhil, O. Pokhyl, O. M. Pokhyl, O. Pokhil, Elena Pokhil, E. N. Pokhil, E. Pohyl, Olena Pohyl, O. Pohyl, O. M. Pohil, O. M. Pohil, O. Pohyl, Elena Pohyl, Elena N. Pohyl, Н. M. Pokhyl, Elena Муkolaevna Миколайчук, Людмила Петрівна Mykolaychuk, L. P. Mykolajchuk, L. P. Mykolaychuk, Lyudmyla Petrovna Mykolaychuk, Ludmila Mykolaichuk, L. P. Mykolaichuk, Liudmyla |
Ключові слова: | відгодівля овець vidhodivlia ovets молочна продуктивність овець molochna produktyvnist ovets вовна vovna м'ясна продуктивність овець і кіз miasna produktyvnist ovets i kiz племінний обліку вівчарстві pleminnyi obliku vivcharstvi |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції вівчарства : навч. посіб. / [ В. І. Похил, І. А. Помітун, В. М. Туринський та ін. ] / Дніпровський ДАЕУ. – Київ : «ЦП Компринт» , 2022.– 260 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598. |
Короткий огляд (реферат): | Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства». Для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у закладах вищої освіти II-IV рівнів акредитації. Посібник також буде корисний фахівцям агропідприємств різної підпорядкованості. Zmist navchalnoho posibnyka vidpovidaie navchalnii prohrami dystsypliny «Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii vivcharstva». Dlia pidhotovky fakhivtsiv OS «Bakalavr» spetsialnosti 204 – «Tekhnolohiia vyrobnytstva i pererobky produktsii tvarynnytstva» u zakladakh vyshchoi osvity II-IV rivniv akredytatsii. Posibnyk takozh bude korysnyi fakhivtsiam ahropidpryiemstv riznoi pidporiadkovanosti. |
Опис: | Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719X |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчальний посібник_Технологія виробництва продукції вівчарства.pdf | 8,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.