Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859| Title: | Обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi |
| Authors: | Фратовчан, Вікторія Георгіївна Fratovchan, Viktoriia Heorhiivna |
| Keywords: | функціональні продукти funktsionalni produkty плоди груші plody hrushi грушевий конфітюр hrushevyi konfitiur вітамінізація vitaminizatsiia Богема Bohema Бере літня Bere litnia |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
| Citation: | Фратовчан В. Г. Обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Фратовчан Вікторія Георгіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 84 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859. |
| Abstract: | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші. В роботі проведено дослідження, метою якого було обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші з попередньою товарознавчою оцінкою плодів груші. Відповідно, було отримано результати щодо впливу сортових особливостей на лежкість плодів груш при зберіганні; проведено моделювання рецептур вітамінізованого конфітюру з плодів груші; розроблено удосконалену технологічну схему виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші; проведено оцінку споживчих властивостей розробленого вітамінізованого грушевого конфітюру. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi. V roboti provedeno doslidzhennia, metoiu yakoho bulo obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi z poperednoiu tovaroznavchoiu otsinkoiu plodiv hrushi. Vidpovidno, bulo otrymano rezultaty shchodo vplyvu sortovykh osoblyvostei na lezhkist plodiv hrush pry zberihanni; provedeno modeliuvannia retseptur vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi; rozrobleno udoskonalenu tekhnolohichnu skhemu vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi; provedeno otsinku spozhyvchykh vlastyvostei rozroblenoho vitaminizovanoho hrushevoho konfitiuru. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Фратовчан В.Г..pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
