Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859
Назва: | Обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi |
Автори: | Фратовчан, Вікторія Георгіївна Fratovchan, Viktoriia Heorhiivna |
Ключові слова: | функціональні продукти funktsionalni produkty плоди груші plody hrushi грушевий конфітюр hrushevyi konfitiur вітамінізація vitaminizatsiia Богема Bohema Бере літня Bere litnia |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Фратовчан В. Г. Обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Фратовчан Вікторія Георгіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 84 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші. В роботі проведено дослідження, метою якого було обґрунтування технології виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші з попередньою товарознавчою оцінкою плодів груші. Відповідно, було отримано результати щодо впливу сортових особливостей на лежкість плодів груш при зберіганні; проведено моделювання рецептур вітамінізованого конфітюру з плодів груші; розроблено удосконалену технологічну схему виробництва вітамінізованого конфітюру з плодів груші; проведено оцінку споживчих властивостей розробленого вітамінізованого грушевого конфітюру. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi. V roboti provedeno doslidzhennia, metoiu yakoho bulo obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi z poperednoiu tovaroznavchoiu otsinkoiu plodiv hrushi. Vidpovidno, bulo otrymano rezultaty shchodo vplyvu sortovykh osoblyvostei na lezhkist plodiv hrush pry zberihanni; provedeno modeliuvannia retseptur vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi; rozrobleno udoskonalenu tekhnolohichnu skhemu vyrobnytstva vitaminizovanoho konfitiuru z plodiv hrushi; provedeno otsinku spozhyvchykh vlastyvostei rozroblenoho vitaminizovanoho hrushevoho konfitiuru. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8859 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фратовчан В.Г..pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.