Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9235
Title: | Удосконалення елементів технології вирощування ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Гетьман» Нікопольського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Udoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia ripaku ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma «Hetman» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Шугай, Аліна Валентинівна Shuhai, Alina Valentynivna |
Keywords: | ріпак озимий ripak ozymyi урожайність urozhainist грунтово-кліматичні умови hruntovo-klimatychni umovy гібрид hibryd |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно–економічний університет |
Citation: | Шугай А. В. Удосконалення елементів технології вирощування ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Гетьман» Нікопольського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Аліна Шугай; наук. кер. О. Іжболдін ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9235 |
Abstract: | Ріпак озимий одна із найдавніших культур, яка була відома ще за чотири тисячоліття до нашої ери. На сьогодні це одна із найрентабельніших та високоврожайних культур, яка придатна до вирощування в усіх зонах, в тому числі і зоні Степу України. Ripak ozymyi odna iz naidavnishykh kultur, yaka bula vidoma shche za chotyry tysiacholittia do nashoi ery. Na sohodni tse odna iz nairentabelnishykh ta vysokovrozhainykh kultur, yaka prydatna do vyroshchuvannia v usikh zonakh, v tomu chysli i zoni Stepu Ukrainy. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9235 |
Appears in Collections: | Кафедра рослинництва . Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шугай А. В..pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.