Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9235
Назва: Удосконалення елементів технології вирощування ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Гетьман» Нікопольського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia ripaku ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma «Hetman» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Шугай, Аліна Валентинівна
Shuhai, Alina Valentynivna
Ключові слова: ріпак озимий
ripak ozymyi
урожайність
urozhainist
грунтово-кліматичні умови
hruntovo-klimatychni umovy
гібрид
hibryd
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Бібліографічний опис: Шугай А. В. Удосконалення елементів технології вирощування ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Гетьман» Нікопольського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Аліна Шугай; наук. кер. О. Іжболдін ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9235
Короткий огляд (реферат): Ріпак озимий одна із найдавніших культур, яка була відома ще за чотири тисячоліття до нашої ери. На сьогодні це одна із найрентабельніших та високоврожайних культур, яка придатна до вирощування в усіх зонах, в тому числі і зоні Степу України. Ripak ozymyi odna iz naidavnishykh kultur, yaka bula vidoma shche za chotyry tysiacholittia do nashoi ery. Na sohodni tse odna iz nairentabelnishykh ta vysokovrozhainykh kultur, yaka prydatna do vyroshchuvannia v usikh zonakh, v tomu chysli i zoni Stepu Ukrainy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9235
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шугай А. В..pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.