Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243
Title: Мікроструктурний аналіз складу продуктів з м’яса птиці
Other Titles: Mikrostrukturnyi analiz skladu produktiv z miasa ptytsi
Authors: Лєщова, Марина Олексіївна
Lieshchova, M. O.
Lieshchova, M. А.
Lieshchova, M.
Lieshchova, Maryna
Lieshchova, Marina
Keywords: м’ясні продукти
miasni produkty
продукти з м’яса птиці
produkty z miasa ptytsi
мікроструктурний аналіз
mikrostrukturnyi analiz
Issue Date: Sep-2023
Publisher: НУБіП України
Citation: Лєщова М. О. Мікроструктурний аналіз складу продуктів з м’яса птиці / М. О. Лєщова // Патоморфологія сьогодення : зб. тез доповідей Міжнар. наук. конф., присвяч. 125-річчю з часу заснування НУБіП України ( Київ, 28-29 верес. 2023 р. ) : Pathomorphology today : theses of reports of the International scientific conference dedicated to the 125th anniversary of the creation of the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine ( Kyiv, September 28-29, 2023 ) / НУБіП України. – К., 2023. – С. 31-33. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243.
Abstract: Гістологічно продукти з м’яса птиці варено-копчені складаються із м’язових волокон і ендомізію з ознаками термічної обробки та жирової тканини. В складі трьох із чотирьох досліджуваних видів продукції виявлені нем’ясні компоненти у вигляді гелеутворюючого агента з включенням карагенану. Histolohichno produkty z miasa ptytsi vareno-kopcheni skladaiutsia iz miazovykh volokon i endomiziiu z oznakamy termichnoi obrobky ta zhyrovoi tkanyny. V skladi trokh iz chotyrokh doslidzhuvanykh vydiv produktsii vyiavleni nemiasni komponenty u vyhliadi heleutvoriuiuchoho ahenta z vkliuchenniam karahenanu.
Description: Лєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conference - Kyiv, 28-29.09.2023-31-33.pdf552,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.