Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243
Назва: Мікроструктурний аналіз складу продуктів з м’яса птиці
Інші назви: Mikrostrukturnyi analiz skladu produktiv z miasa ptytsi
Автори: Лєщова, Марина Олексіївна
Lieshchova, M. O.
Lieshchova, M. А.
Lieshchova, M.
Lieshchova, Maryna
Lieshchova, Marina
Ключові слова: м’ясні продукти
miasni produkty
продукти з м’яса птиці
produkty z miasa ptytsi
мікроструктурний аналіз
mikrostrukturnyi analiz
Дата публікації: вер-2023
Видавництво: НУБіП України
Бібліографічний опис: Лєщова М. О. Мікроструктурний аналіз складу продуктів з м’яса птиці / М. О. Лєщова // Патоморфологія сьогодення : зб. тез доповідей Міжнар. наук. конф., присвяч. 125-річчю з часу заснування НУБіП України ( Київ, 28-29 верес. 2023 р. ) : Pathomorphology today : theses of reports of the International scientific conference dedicated to the 125th anniversary of the creation of the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine ( Kyiv, September 28-29, 2023 ) / НУБіП України. – К., 2023. – С. 31-33. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243.
Короткий огляд (реферат): Гістологічно продукти з м’яса птиці варено-копчені складаються із м’язових волокон і ендомізію з ознаками термічної обробки та жирової тканини. В складі трьох із чотирьох досліджуваних видів продукції виявлені нем’ясні компоненти у вигляді гелеутворюючого агента з включенням карагенану. Histolohichno produkty z miasa ptytsi vareno-kopcheni skladaiutsia iz miazovykh volokon i endomiziiu z oznakamy termichnoi obrobky ta zhyrovoi tkanyny. V skladi trokh iz chotyrokh doslidzhuvanykh vydiv produktsii vyiavleni nemiasni komponenty u vyhliadi heleutvoriuiuchoho ahenta z vkliuchenniam karahenanu.
Опис: Лєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9243
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference - Kyiv, 28-29.09.2023-31-33.pdf552,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.