Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9247
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМасюк, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorMasjuk, D.-
dc.contributor.authorMasiuk, Dmytro-
dc.contributor.authorMasiuk, D. N.-
dc.contributor.authorMasiuk, D. M.-
dc.contributor.authorMasiuk, D.-
dc.contributor.authorMasyuk, D. N.-
dc.contributor.authorMasyuk, D. M.-
dc.contributor.authorMasyuk, D.-
dc.contributor.authorMasjuk, Dmytro-
dc.contributor.authorЄфімов, Валентин Геннадійович-
dc.contributor.authorEfimov, V.-
dc.contributor.authorEfimov, Valentyn-
dc.contributor.authorEfimov, V. G.-
dc.contributor.authorYefimov, V.-
dc.contributor.authorYefimov, Valentyn-
dc.contributor.authorYefimov, V. G.-
dc.contributor.authorYefimov, V. H.-
dc.contributor.authorIefimov, V. G.-
dc.contributor.authorJefimov, V. H.-
dc.contributor.authorJefimov, V. G.-
dc.contributor.authorJefimov, V.-
dc.contributor.authorJefimov, Valentyn-
dc.contributor.authorЧумак, Владислав Олександрович-
dc.contributor.authorChumak, Vladislav-
dc.contributor.authorChumak, V.-
dc.contributor.authorChumak, V. O.-
dc.contributor.authorChumak, V. A.-
dc.contributor.authorЛановенко, А. В.-
dc.contributor.authorLanovenko, A. V.-
dc.date.accessioned2024-02-16T16:09:01Z-
dc.date.available2024-02-16T16:09:01Z-
dc.date.issued2023-10-
dc.identifier.citationСучасні аспекти контролю мікотоксинів у складі рослинної продукції в Україні / Д. М. Масюк, В. Г. Єфімов, В. О. Чумак, А. В. Лановенко // Актуальні питання сьогодення та післявоєнного відновлення сільського господарства й екології: експертно-аналітичні складові формування продовольчої стратегії України : зб. матеріалів за підсумками наук.-практ. конф. з нагоди 20-річчя УЛЯБП АПК НУБіП України ( смт Чабани, 2 жовт. 2023 р. ) / НУБіП України. – Чабани, 2023. – С. 114-116. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9247.uk
dc.identifier.urihttp://quality.ua/wp-content/uploads/2023/10/zbirnik.mat_.konf_ulyabp_2023.pdf-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9247-
dc.descriptionМасюк Дмитро Миколайович https://orcid.org/0000-0002-2800-2580 Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 Чумак Владислав Олександрович https://orcid.org/0000-0002-0140-3982uk
dc.description.abstractЗапропоновані методичні рекомендації містять інформацію щодо відбору зразків продукції, відомості про реактиви та обладнання для визначення мікотоксинів, а також інтерпретацію результатів досліджень на рівні вимог щодо оформлення документації щодо вмісту мікотоксинів. Одержані дані свідчать, що найбільш контамінованим на мікотоксини зерном є кукурудза (37,1 % зразків), а основними забруднюючими факторами є трихотеценові мікотоксини – ДОН і Т-2 токсин. Zaproponovani metodychni rekomendatsii mistiat informatsiiu shchodo vidboru zrazkiv produktsii, vidomosti pro reaktyvy ta obladnannia dlia vyznachennia mikotoksyniv, a takozh interpretatsiiu rezultativ doslidzhen na rivni vymoh shchodo oformlennia dokumentatsii shchodo vmistu mikotoksyniv. Oderzhani dani svidchat, shcho naibilsh kontaminovanym na mikotoksyny zernom ye kukurudza (37,1 % zrazkiv), a osnovnymy zabrudniuiuchymy faktoramy ye trykhotetsenovi mikotoksyny – DON i T-2 toksyn.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУБіП Україниuk
dc.subjectімуноферментний аналізuk
dc.subjectimunofermentnyi analizuk
dc.subjectмікотоксиниuk
dc.subjectmikotoksynyuk
dc.subjectякість продукції АПКuk
dc.subjectyakist produktsii APKuk
dc.titleСучасні аспекти контролю мікотоксинів у складі рослинної продукції в Україніuk
dc.title.alternativeSuchasni aspekty kontroliu mikotoksyniv u skladi roslynnoi produktsii v Ukrainiuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник.мат.конф_УЛЯБП_2023 (2)-114-116.pdf345,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.