Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264| Title: | Урожайність сортів пшениці озимої залежно від рівня мінерального живлення в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області |
| Other Titles: | Urozhainist sortiv pshenytsi ozymoi zalezhno vid rivnia mineralnoho zhyvlennia v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Sellar» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
| Authors: | Денисенков, Олександр Володимирович Denysenkov, Oleksandr |
| Keywords: | пшениця озима рshenytsia ozyma мінеральне живлення mineralne zhyvlennia інтенсивний сорт intensyvnyi sort технологічна якість tekhnolohichna iakist врожайність vrozhainist |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Денисенков О. В. Урожайність сортів пшениці озимої залежно від рівня мінерального живлення в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 201, Агрономія / Олександр Володимирович Денисенков ; наук. кер. Світлана Лемішко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264 |
| Abstract: | Показано врожайні та якісні властивості зу мов різного рівня мінерального живлення у сортів пшениці озимої, котрі пройшли сортовипробування та рекомендовані до умов Степу України.Pokazano vrozhaini ta yakisni vlastyvosti zu mov riznoho rivnia mineralnoho zhyvlennia u sortiv pshenytsi ozymoi, kotri proishly sortovyprobuvannia ta rekomendovani do umov Stepu Ukrainy. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264 |
| Appears in Collections: | Кафедра агрохімії. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Денисенков О. В..pdf | 777,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
