Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264
Title: | Урожайність сортів пшениці озимої залежно від рівня мінерального живлення в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Urozhainist sortiv pshenytsi ozymoi zalezhno vid rivnia mineralnoho zhyvlennia v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Sellar» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Денисенков, Олександр Володимирович Denysenkov, Oleksandr |
Keywords: | пшениця озима рshenytsia ozyma мінеральне живлення mineralne zhyvlennia інтенсивний сорт intensyvnyi sort технологічна якість tekhnolohichna iakist врожайність vrozhainist |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Денисенков О. В. Урожайність сортів пшениці озимої залежно від рівня мінерального живлення в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 201, Агрономія / Олександр Володимирович Денисенков ; наук. кер. Світлана Лемішко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264 |
Abstract: | Показано врожайні та якісні властивості зу мов різного рівня мінерального живлення у сортів пшениці озимої, котрі пройшли сортовипробування та рекомендовані до умов Степу України.Pokazano vrozhaini ta yakisni vlastyvosti zu mov riznoho rivnia mineralnoho zhyvlennia u sortiv pshenytsi ozymoi, kotri proishly sortovyprobuvannia ta rekomendovani do umov Stepu Ukrainy. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264 |
Appears in Collections: | Кафедра агрохімії. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Денисенков О. В..pdf | 777,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.