Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264
Назва: Урожайність сортів пшениці озимої залежно від рівня мінерального живлення в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області
Інші назви: Urozhainist sortiv pshenytsi ozymoi zalezhno vid rivnia mineralnoho zhyvlennia v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Sellar» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Денисенков, Олександр Володимирович
Denysenkov, Oleksandr
Ключові слова: пшениця озима
рshenytsia ozyma
мінеральне живлення
mineralne zhyvlennia
інтенсивний сорт
intensyvnyi sort
технологічна якість
tekhnolohichna iakist
врожайність
vrozhainist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Денисенков О. В. Урожайність сортів пшениці озимої залежно від рівня мінерального живлення в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 201, Агрономія / Олександр Володимирович Денисенков ; наук. кер. Світлана Лемішко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра агрохімії. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264
Короткий огляд (реферат): Показано врожайні та якісні властивості зу мов різного рівня мінерального живлення у сортів пшениці озимої, котрі пройшли сортовипробування та рекомендовані до умов Степу України.Pokazano vrozhaini ta yakisni vlastyvosti zu mov riznoho rivnia mineralnoho zhyvlennia u sortiv pshenytsi ozymoi, kotri proishly sortovyprobuvannia ta rekomendovani do umov Stepu Ukrainy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9264
Розташовується у зібраннях:Кафедра агрохімії. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Денисенков О. В..pdf777,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.