Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430| Title: | Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz zerna yachmeniu |
| Authors: | Гавриленко, Альона Вікторівна Havrylenko, Alona |
| Keywords: | ячмінь yachmin водно-теплова обробка vodno-teplova obrobka відволоження vidvolozhennia пропарювання propariuvannia процес protses мікронізація mikronizatsiia температура temperatura тривалість tryvalist технології tekhnolohii ефективність efektyvnist функціональний продукт funktsionalnyi produkt |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Гавриленко А. В. Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Вікторівна Гавриленко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430 |
| Abstract: | Метою досліджень є розробка нових технології виробництва швидкорозварюваних продуктів, продуктів харчування функціонального призначення з ячменю.Metoiu doslidzhen ye rozrobka novykh tekhnolohii vyrobnytstva shvydkorozvariuvanykh produktiv, produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia z yachmeniu. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Гавриленко А.В..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
