Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430
Назва: Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz zerna yachmeniu
Автори: Гавриленко, Альона Вікторівна
Havrylenko, Alona
Ключові слова: ячмінь
yachmin
водно-теплова обробка
vodno-teplova obrobka
відволоження
vidvolozhennia
пропарювання
propariuvannia
процес
protses
мікронізація
mikronizatsiia
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
технології
tekhnolohii
ефективність
efektyvnist
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Гавриленко А. В. Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Вікторівна Гавриленко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень є розробка нових технології виробництва швидкорозварюваних продуктів, продуктів харчування функціонального призначення з ячменю.Metoiu doslidzhen ye rozrobka novykh tekhnolohii vyrobnytstva shvydkorozvariuvanykh produktiv, produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia z yachmeniu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гавриленко А.В..pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.