Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430
Назва: | Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz zerna yachmeniu |
Автори: | Гавриленко, Альона Вікторівна Havrylenko, Alona |
Ключові слова: | ячмінь yachmin водно-теплова обробка vodno-teplova obrobka відволоження vidvolozhennia пропарювання propariuvannia процес protses мікронізація mikronizatsiia температура temperatura тривалість tryvalist технології tekhnolohii ефективність efektyvnist функціональний продукт funktsionalnyi produkt |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Гавриленко А. В. Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменю : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Вікторівна Гавриленко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень є розробка нових технології виробництва швидкорозварюваних продуктів, продуктів харчування функціонального призначення з ячменю.Metoiu doslidzhen ye rozrobka novykh tekhnolohii vyrobnytstva shvydkorozvariuvanykh produktiv, produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia z yachmeniu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9430 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гавриленко А.В..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.