Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Title: | Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh vafel |
Authors: | Гапон, Ольга Миколаївна Hapon, Olha |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby вафлі vafli непереносимість глютену neperenosymist hliutenu безглютенова сировина bezghliutenova syrovyna борошно соргове boroshno sorhove борошно амарантове boroshno amarantove |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Гапон О. М. Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Миколаївна Гапон ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431 |
Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури безглютенових вафель, орієнтованих на споживачів, які хворіють на целіакію, мають непереносимість глютену без целіакії або мають алергію на пшеницю.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovykh vafel, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu, maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii abo maiut alerhiiu na pshenytsiu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гапон О.М..pdf | 5,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.