Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Title: Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh vafel
Authors: Гапон, Ольга Миколаївна
Hapon, Olha
Keywords: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
вафлі
vafli
непереносимість глютену
neperenosymist hliutenu
безглютенова сировина
bezghliutenova syrovyna
борошно соргове
boroshno sorhove
борошно амарантове
boroshno amarantove
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Гапон О. М. Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Миколаївна Гапон ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури безглютенових вафель, орієнтованих на споживачів, які хворіють на целіакію, мають непереносимість глютену без целіакії або мають алергію на пшеницю.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovykh vafel, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu, maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii abo maiut alerhiiu na pshenytsiu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гапон О.М..pdf5,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.