Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Назва: Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh vafel
Автори: Гапон, Ольга Миколаївна
Hapon, Olha
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
вафлі
vafli
непереносимість глютену
neperenosymist hliutenu
безглютенова сировина
bezghliutenova syrovyna
борошно соргове
boroshno sorhove
борошно амарантове
boroshno amarantove
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Гапон О. М. Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафель : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ольга Миколаївна Гапон ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення рецептури безглютенових вафель, орієнтованих на споживачів, які хворіють на целіакію, мають непереносимість глютену без целіакії або мають алергію на пшеницю.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovykh vafel, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu, maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii abo maiut alerhiiu na pshenytsiu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9431
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гапон О.М..pdf5,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.