Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Title: Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu
Authors: Дерев’янко, Дарія Сергіївна
Derevianko, Dariia
Keywords: майонезний соус
maioneznyi sous
червона пальмова олія
chervona palmova oliia
обліпихова олія
oblipykhova oliia
фосфоліпіди
fosfolipidy
лецитин
letsytyn
жирнокислотний склад
zhyrnokyslotnyi sklad
антиоксидантний комплекс
antyoksydantnyi kompleks
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Дерев’янко Д. С. Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Дарія Сергіївна Дерев’янко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Abstract: Метою роботи є дослідження технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дерев'янко Д.С..pdf1,27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.