Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Title: | Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu |
Authors: | Дерев’янко, Дарія Сергіївна Derevianko, Dariia |
Keywords: | майонезний соус maioneznyi sous червона пальмова олія chervona palmova oliia обліпихова олія oblipykhova oliia фосфоліпіди fosfolipidy лецитин letsytyn жирнокислотний склад zhyrnokyslotnyi sklad антиоксидантний комплекс antyoksydantnyi kompleks |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Дерев’янко Д. С. Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Дарія Сергіївна Дерев’янко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470 |
Abstract: | Метою роботи є дослідження технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дерев'янко Д.С..pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.