Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Назва: Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu
Автори: Дерев’янко, Дарія Сергіївна
Derevianko, Dariia
Ключові слова: майонезний соус
maioneznyi sous
червона пальмова олія
chervona palmova oliia
обліпихова олія
oblipykhova oliia
фосфоліпіди
fosfolipidy
лецитин
letsytyn
жирнокислотний склад
zhyrnokyslotnyi sklad
антиоксидантний комплекс
antyoksydantnyi kompleks
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Дерев’янко Д. С. Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Дарія Сергіївна Дерев’янко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дерев'янко Д.С..pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.