Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470
Назва: | Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu |
Автори: | Дерев’янко, Дарія Сергіївна Derevianko, Dariia |
Ключові слова: | майонезний соус maioneznyi sous червона пальмова олія chervona palmova oliia обліпихова олія oblipykhova oliia фосфоліпіди fosfolipidy лецитин letsytyn жирнокислотний склад zhyrnokyslotnyi sklad антиоксидантний комплекс antyoksydantnyi kompleks |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Дерев’янко Д. С. Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Дарія Сергіївна Дерев’янко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9470 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дерев'янко Д.С..pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.