Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471
Title: Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanykh produktiv na osnovi bezghliutenovoi syrovyny
Authors: Забуранна, Катерина Дмитрівна
Zaburanna, Kateryna
Keywords: снекові продукти
snekovi produkty
чіпси
chipsy
кукурудза
kukurudza
гречка
hrechka
рис
rys
амарант
amarant
непереносимість глютену
neperenosymist hliutenu
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Забуранна К. Д. Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Забуранна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури екструдованих чіпсів на основі безглютенової зернової сировини.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury ekstrudovanykh chipsiv na osnovi bezghliutenovoi zernovoi syrovyny.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Забуранна К.Д..pdf7,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.