Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471| Title: | Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanykh produktiv na osnovi bezghliutenovoi syrovyny |
| Authors: | Забуранна, Катерина Дмитрівна Zaburanna, Kateryna |
| Keywords: | снекові продукти snekovi produkty чіпси chipsy кукурудза kukurudza гречка hrechka рис rys амарант amarant непереносимість глютену neperenosymist hliutenu |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Забуранна К. Д. Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Забуранна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471 |
| Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури екструдованих чіпсів на основі безглютенової зернової сировини.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury ekstrudovanykh chipsiv na osnovi bezghliutenovoi zernovoi syrovyny. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Забуранна К.Д..pdf | 7,18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
