Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471| Назва: | Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanykh produktiv na osnovi bezghliutenovoi syrovyny |
| Автори: | Забуранна, Катерина Дмитрівна Zaburanna, Kateryna |
| Ключові слова: | снекові продукти snekovi produkty чіпси chipsy кукурудза kukurudza гречка hrechka рис rys амарант amarant непереносимість глютену neperenosymist hliutenu |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Забуранна К. Д. Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Забуранна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури екструдованих чіпсів на основі безглютенової зернової сировини.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury ekstrudovanykh chipsiv na osnovi bezghliutenovoi zernovoi syrovyny. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Забуранна К.Д..pdf | 7,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
