Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471
Назва: Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanykh produktiv na osnovi bezghliutenovoi syrovyny
Автори: Забуранна, Катерина Дмитрівна
Zaburanna, Kateryna
Ключові слова: снекові продукти
snekovi produkty
чіпси
chipsy
кукурудза
kukurudza
гречка
hrechka
рис
rys
амарант
amarant
непереносимість глютену
neperenosymist hliutenu
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Забуранна К. Д. Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Дмитрівна Забуранна ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення рецептури екструдованих чіпсів на основі безглютенової зернової сировини.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury ekstrudovanykh chipsiv na osnovi bezghliutenovoi zernovoi syrovyny.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9471
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Забуранна К.Д..pdf7,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.