Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472
Title: Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів
Other Titles: Obgruntuvannia parametriv innovatsiinoi tekhnolohii vyrobnytstva kombikormiv dlia kurei-broileriv
Authors: Залужна, Наталія Ігорівна
Zaluzhna, Nataliia
Keywords: зерно
zerno
іч-опромінення
ich-oprominennia
комбікорм
kombikorm
змішувач
zmishuvach
знезараження
znezarazhennia
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
процес
protses
технології
tekhnolohii
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Залужна Н. І. Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Наталія Ігорівна Залужна ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472
Abstract: Метою роботи є обґрунтування технологічних параметрів технології і розробка установки для знезаражування комбікормів впливом фізичних факторів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh parametriv tekhnolohii i rozrobka ustanovky dlia znezarazhuvannia kombikormiv vplyvom fizychnykh faktoriv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Залужна Н.І..pdf3,1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.