Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472
Title: | Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів |
Other Titles: | Obgruntuvannia parametriv innovatsiinoi tekhnolohii vyrobnytstva kombikormiv dlia kurei-broileriv |
Authors: | Залужна, Наталія Ігорівна Zaluzhna, Nataliia |
Keywords: | зерно zerno іч-опромінення ich-oprominennia комбікорм kombikorm змішувач zmishuvach знезараження znezarazhennia температура temperatura тривалість tryvalist процес protses технології tekhnolohii ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Залужна Н. І. Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Наталія Ігорівна Залужна ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472 |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування технологічних параметрів технології і розробка установки для знезаражування комбікормів впливом фізичних факторів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh parametriv tekhnolohii i rozrobka ustanovky dlia znezarazhuvannia kombikormiv vplyvom fizychnykh faktoriv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Залужна Н.І..pdf | 3,1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.