Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472
Назва: | Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів |
Інші назви: | Obgruntuvannia parametriv innovatsiinoi tekhnolohii vyrobnytstva kombikormiv dlia kurei-broileriv |
Автори: | Залужна, Наталія Ігорівна Zaluzhna, Nataliia |
Ключові слова: | зерно zerno іч-опромінення ich-oprominennia комбікорм kombikorm змішувач zmishuvach знезараження znezarazhennia температура temperatura тривалість tryvalist процес protses технології tekhnolohii ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Залужна Н. І. Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Наталія Ігорівна Залужна ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування технологічних параметрів технології і розробка установки для знезаражування комбікормів впливом фізичних факторів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh parametriv tekhnolohii i rozrobka ustanovky dlia znezarazhuvannia kombikormiv vplyvom fizychnykh faktoriv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9472 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Залужна Н.І..pdf | 3,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.