Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521
Title: | Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів |
Other Titles: | Obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ |
Authors: | Литвинова, Вікторія Володимирівна Lytvynova, Viktoriia |
Keywords: | м’ясні рублені напівфабрикати miasni rubleni napivfabrykaty м’ясо-рослинні фарші miaso-roslynni farshi бобові культури bobovi kultury борошно горохове boroshno horokhove борошно нутове boroshno nutove борошно соєве boroshno soieve водоутримуюча здатність vodoutrymuiucha zdatnist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Литвинова В. В. Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Вікторія Володимирівна Литвинова ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 81 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521 |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Литвинова В.В..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.