Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521
Title: Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів
Other Titles: Obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ
Authors: Литвинова, Вікторія Володимирівна
Lytvynova, Viktoriia
Keywords: м’ясні рублені напівфабрикати
miasni rubleni napivfabrykaty
м’ясо-рослинні фарші
miaso-roslynni farshi
бобові культури
bobovi kultury
борошно горохове
boroshno horokhove
борошно нутове
boroshno nutove
борошно соєве
boroshno soieve
водоутримуюча здатність
vodoutrymuiucha zdatnist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Литвинова В. В. Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Вікторія Володимирівна Литвинова ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 81 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521
Abstract: Метою роботи є обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Литвинова В.В..pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.