Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521
Назва: | Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів |
Інші назви: | Obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ |
Автори: | Литвинова, Вікторія Володимирівна Lytvynova, Viktoriia |
Ключові слова: | м’ясні рублені напівфабрикати miasni rubleni napivfabrykaty м’ясо-рослинні фарші miaso-roslynni farshi бобові культури bobovi kultury борошно горохове boroshno horokhove борошно нутове boroshno nutove борошно соєве boroshno soieve водоутримуюча здатність vodoutrymuiucha zdatnist |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Литвинова В. В. Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Вікторія Володимирівна Литвинова ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 81 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9521 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвинова В.В..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.