Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Title: Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu znezarazhennia zerna pry vyrobnytstvi zernovoho khliba
Authors: Мирошниченко, Юлія Костянтинівна
Myroshnychenko, Yuliia
Keywords: зерно
zerno
хліб
khlib
токсини
toksyny
бактерії
bakterii
знезараження
znezarazhennia
ефективність
efektyvnist
експозиція
ekspozytsiia
температура
temperatura
питома потіжність
pytoma potizhnist
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
випробування
vyprobuvannia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Мирошниченко Ю. К. Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Костянтинівна Мирошниченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Abstract: Мета роботи: обґрунтування технологічного процесу та режимів НВЧ-знезараження зерна для покращення його якісних показників та зниження енерговитрат.Meta roboty: obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta rezhymiv NVCh-znezarazhennia zerna dlia pokrashchennia yoho yakisnykh pokaznykiv ta znyzhennia enerhovytrat.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мирошниченко Ю.К..pdf2,38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.