Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Назва: | Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu znezarazhennia zerna pry vyrobnytstvi zernovoho khliba |
Автори: | Мирошниченко, Юлія Костянтинівна Myroshnychenko, Yuliia |
Ключові слова: | зерно zerno хліб khlib токсини toksyny бактерії bakterii знезараження znezarazhennia ефективність efektyvnist експозиція ekspozytsiia температура temperatura питома потіжність pytoma potizhnist дослідження doslidzhennia експеримент eksperyment випробування vyprobuvannia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Мирошниченко Ю. К. Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Костянтинівна Мирошниченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: обґрунтування технологічного процесу та режимів НВЧ-знезараження зерна для покращення його якісних показників та зниження енерговитрат.Meta roboty: obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta rezhymiv NVCh-znezarazhennia zerna dlia pokrashchennia yoho yakisnykh pokaznykiv ta znyzhennia enerhovytrat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мирошниченко Ю.К..pdf | 2,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.