Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Назва: Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu znezarazhennia zerna pry vyrobnytstvi zernovoho khliba
Автори: Мирошниченко, Юлія Костянтинівна
Myroshnychenko, Yuliia
Ключові слова: зерно
zerno
хліб
khlib
токсини
toksyny
бактерії
bakterii
знезараження
znezarazhennia
ефективність
efektyvnist
експозиція
ekspozytsiia
температура
temperatura
питома потіжність
pytoma potizhnist
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
випробування
vyprobuvannia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Мирошниченко Ю. К. Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Костянтинівна Мирошниченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: обґрунтування технологічного процесу та режимів НВЧ-знезараження зерна для покращення його якісних показників та зниження енерговитрат.Meta roboty: obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta rezhymiv NVCh-znezarazhennia zerna dlia pokrashchennia yoho yakisnykh pokaznykiv ta znyzhennia enerhovytrat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9523
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мирошниченко Ю.К..pdf2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.