Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Title: Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva zbahachenoho harbuzovo-oliinoiu pastoiu
Authors: Панченко, Оксана Миколаївна
Panchenko, Oksana
Keywords: функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
цукрове печиво
tsukrove pechyvo
гарбузово-олійна паста
harbuzovo-oliina pasta
тісто
tisto
емульгатор
emulhator
реологічні властивості
reolohichni vlastyvosti
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Панченко О. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Оксана Миколаївна Панченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Abstract: Метою роботи є дослідження технології виробництва цукрового печива функціонального призначення.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Панченко О.М..pdf1,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.