Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Назва: Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva zbahachenoho harbuzovo-oliinoiu pastoiu
Автори: Панченко, Оксана Миколаївна
Panchenko, Oksana
Ключові слова: функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
цукрове печиво
tsukrove pechyvo
гарбузово-олійна паста
harbuzovo-oliina pasta
тісто
tisto
емульгатор
emulhator
реологічні властивості
reolohichni vlastyvosti
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Панченко О. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Оксана Миколаївна Панченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження технології виробництва цукрового печива функціонального призначення.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панченко О.М..pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.