Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524
Назва: | Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva zbahachenoho harbuzovo-oliinoiu pastoiu |
Автори: | Панченко, Оксана Миколаївна Panchenko, Oksana |
Ключові слова: | функціональний продукт funktsionalnyi produkt цукрове печиво tsukrove pechyvo гарбузово-олійна паста harbuzovo-oliina pasta тісто tisto емульгатор emulhator реологічні властивості reolohichni vlastyvosti |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Панченко О. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастою : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Оксана Миколаївна Панченко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження технології виробництва цукрового печива функціонального призначення.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9524 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Панченко О.М..pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.