Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604
Title: Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиці
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia kombikormiv dlia sviiskoi ptytsi
Authors: Сосновчик, Катерина Іванівна
Sosnovchyk, Kateryna
Keywords: комбікорм
kombikorm
гранули
hranuly
подрібнення
podribnennia
робота
robota
сортувальна машина
sortuvalna mashyna
жир
zhyr
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
випробування
vyprobuvannia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Сосновчик К. І. Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Іванівна Сосновчик ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604
Abstract: Мета роботи: наукове обґрунтування технології комбікормів заданої крупності для сільськогосподарської птиці та розробка ефективних способів впливу на сировину, що підвищують якість готової продукції і знижують енергетичні витрати.Meta roboty: naukove obgruntuvannia tekhnolohii kombikormiv zadanoi krupnosti dlia silskohospodarskoi ptytsi ta rozrobka efektyvnykh sposobiv vplyvu na syrovynu, shcho pidvyshchuiut yakist hotovoi produktsii i znyzhuiut enerhetychni vytraty.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сосновчик К.І..pdf3,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.