Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604
Назва: | Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиці |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia kombikormiv dlia sviiskoi ptytsi |
Автори: | Сосновчик, Катерина Іванівна Sosnovchyk, Kateryna |
Ключові слова: | комбікорм kombikorm гранули hranuly подрібнення podribnennia робота robota сортувальна машина sortuvalna mashyna жир zhyr ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia експеримент eksperyment випробування vyprobuvannia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Сосновчик К. І. Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Іванівна Сосновчик ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: наукове обґрунтування технології комбікормів заданої крупності для сільськогосподарської птиці та розробка ефективних способів впливу на сировину, що підвищують якість готової продукції і знижують енергетичні витрати.Meta roboty: naukove obgruntuvannia tekhnolohii kombikormiv zadanoi krupnosti dlia silskohospodarskoi ptytsi ta rozrobka efektyvnykh sposobiv vplyvu na syrovynu, shcho pidvyshchuiut yakist hotovoi produktsii i znyzhuiut enerhetychni vytraty. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сосновчик К.І..pdf | 3,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.