Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604
Назва: Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиці
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia kombikormiv dlia sviiskoi ptytsi
Автори: Сосновчик, Катерина Іванівна
Sosnovchyk, Kateryna
Ключові слова: комбікорм
kombikorm
гранули
hranuly
подрібнення
podribnennia
робота
robota
сортувальна машина
sortuvalna mashyna
жир
zhyr
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
випробування
vyprobuvannia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Сосновчик К. І. Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиці : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Катерина Іванівна Сосновчик ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: наукове обґрунтування технології комбікормів заданої крупності для сільськогосподарської птиці та розробка ефективних способів впливу на сировину, що підвищують якість готової продукції і знижують енергетичні витрати.Meta roboty: naukove obgruntuvannia tekhnolohii kombikormiv zadanoi krupnosti dlia silskohospodarskoi ptytsi ta rozrobka efektyvnykh sposobiv vplyvu na syrovynu, shcho pidvyshchuiut yakist hotovoi produktsii i znyzhuiut enerhetychni vytraty.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9604
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сосновчик К.І..pdf3,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.